Opiskelijalle

Tule työhön Laukaan kuntaan kesätyön, työkokeilun tai opintoihin liittyvän projekti- tai opinnäytetyön kautta.

Ammattien ja tehtävien kirjo lähes 19 000 asukkaan ja yli 1000 työntekijän Laukaan kunnassa on suuri. Kunta vastaa neljän toimialan palveluista:

  • Perusturva: sosiaalityö sekä vanhus- ja vammaispalvelut
  • Sivistys: esiopetus ja varhaiskasvatus, perusopetus, lukio, kansalaisopisto, kirjasto- ja kulttuuripalvelut, vapaa-aikatoimi Vatti sekä lasten ja nuorten hyvinvointikeskus HyPe
  • Tekninen: hallinto, suunnittelu ja paikkatietopalvelut, yhdyskuntatekniset palvelut, tilapalvelut, ruoka- ja puhtauspalvelut sekä ympäristövalvonta
  • Konsernihallinto: hallinto ja viestintä, talous- ja henkilöstöpalvelut, elinkeinopalvelut. Lisäksi Laukaan vesihuolto, Laukaan kehitysyhtiö ja Laukaan vuokrakodit toimivat konsernihallinnon alaisuudessa.

Tutustu Laukaan kunnan organisaatioon ja palvelualoihin.

Jos sinua kiinnostaa harjoittelu tai opinnäyteyhteistyö Laukaan kunnassa, otathan yhteyttä suoraan palvelualueen tai yksikön esimiehiin. Yhteystiedot löydät Laukaan kunnan verkkosivuilla palvelun esittelyn yhteydestä tai vapaasanahalulla sivuston sisäisellä haulla, jonka löydät jokaisen verkkosivun ylälaidasta. Jos et löydä sopivaa henkilöä, voit soittaa kunnan neuvontaan. Autamme mielellämme!

Opiskelija vanhus- ja vammaispalveluissa

Laukaan kunnan vanhus- ja vammaispalvelut rekrytoi alasta kiinnostuneita sekä sosiaali- ja terveysalan opiskelijoita sijaisuuksiin ja kesätöihin jatkuvasti. Otathan yhteyttä yksiköiden esimiehiin. Alla lisätietoa yksiköistä.

Laukaan kunnan organisaatio

Tutustu Laukaan kunnan organisaatioon ja palvelualoihin. Organisaatiokaaviosta näet myös yksikköjen vastuuhenkilöt tehtävätasolla.

Avaa esittely