Opiskelijalle

Kuntatyö antaa monipuoliset mahdollisuudet perehtyä ja vaikuttaa palveluihin sekä yhteiskunnan kehittämiseen paikallistasolla. Opiskelijana sinun on mahdollista tutustua työhön Laukaan kunnassa kesätyön, työkokeilun tai opintoihin liittyvän projektien tai opinnäytetöiden kautta.

Lähes 19 000 asukkaan Laukaan kunnassa työskentelee 800 eri alojen ammattilaista ja asiantuntijaa kymmenissä eri ammateissa ja tehtävissä. Osaava, motivoitunut ja hyvin johdettu henkilöstö on Laukaan kunnan tärkein voimavara.

Työ jakautuu kolmelle palvelualueelle, konsernihallintoon, sivistyspalveluihin ja teknisissä palveluihin. Tutustu Laukaan kunnan organisaatioon. Palvelualueista suurin on sivistyspalvelut, jossa työskentelee kaksi kolmesta työntekijästä.

Laukaan kunta vastaa palveluista kolmella plavelualueella:

  • Sivistyspalvelut: esiopetus ja varhaiskasvatus, perusopetus, lukio, kansalaisopisto, kirjasto- ja kulttuuripalvelut, vapaa-aika- ja kulttuuripalvelut sekä lasten ja nuorten hyvinvointikeskus HyPe
  • Tekniset palvelut: hallinto, suunnittelu ja paikkatietopalvelut, yhdyskuntatekniset palvelut, tilapalvelut, ruoka- ja puhtauspalvelut sekä ympäristövalvonta
  • Konsernihallinto: hallinto ja viestintä, talous- ja henkilöstöpalvelut, elinkeinopalvelut. Lisäksi Laukaan vesihuolto, Laukaan kehitysyhtiö ja Laukaan vuokrakodit toimivat konsernihallinnon alaisuudessa.

Tutustu Laukaan kunnan organisaatioon ja palvelualoihin.

Opiskelijana kuntaan – kehen otan yhteyttä?

Jokainen yksikkö ja palvelualue vastaa oman yksikkönsä rekrytoinneista ja opiskelijayhteistyötä. Jos sinua kiinnostaa harjoittelu tai opinnäyteyhteistyö Laukaan kunnassa, otathan yhteyttä suoraan palvelualueen tai yksikön esihenkilöihin. Yhteystiedot löydät Laukaan kunnan verkkosivuilla palvelun esittelyn yhteydestä tai verkkosivujemme hakutoiminnolla (Ohjeet henkilöhakuun). Jos et löydä sopivaa henkilöä, voit soittaa kunnan neuvontaan. Autamme mielellämme!

Lisätietoja

Kunnanvirasto

Kuntala väistö, Laukaantie 14, PL 6
41341 , Laukaa

Kaija Koskenniemi

Henkilöstösuunnittelija

050 315 3310

Kuntala Väistö, Laukaantie 14, PL 6
41341, Laukaa

etunimi.sukunimi@laukaa.fi

Eero Raittila

Talous- ja henkilöstöjohtaja

040 663 7306

Kuntala Väistö, Laukaantie 14, PL 6
41341, Laukaa

etunimi.sukunimi@laukaa.fi

Laukaan kunnan organisaatio

Tutustu Laukaan kunnan organisaatioon ja palvelualoihin. Organisaatiokaaviosta näet myös yksikköjen vastuuhenkilöt tehtävätasolla.

Avaa esittely