Työpaikkana Laukaan kunta

Laukaan kunta – luottamuksen työyhteisö

Henkilöstö on Laukaan kunnan supervoima. Jokainen työntekijämme tuo sydäntä ja sytykettä työyhteisöömme. Laukaan kunta on työpaikkana merkityksellinen, monipuolinen ja työntekijöitään kannustava. Kuntastrategiamme mukaisesti katsomme pidemmälle tulevaisuuteen positiivisesti palvellen.

Osaava, motivoitunut ja hyvin johdettu henkilöstö on tärkein strateginen ja operatiivinen voimavaramme. Laukaan kunnassa yritteliäisyydestä mieluummin palkitaan kuin virheistä rangaistaan.

Kunta on Laukaan merkittävimpiä työllistäjiä. Palveluksessamme työskentelee 1000 eri alojen osaajaa. Neljä viidestä kuntamme työntekijästä työskentelee vakituisessa työsuhteessa. Työsuhteiden jatkuvuus sekä työn haastavuus ja monipuolisuus ovat monelle kunnassamme työskentelevälle asioita, joiden vuoksi työssä viihdytään.

Suurin osa henkilöstöstämme työskentelee sivistyspalveluissa, jossa yleisimmät ammattinimikkeet ovat luokanopettaja, koulunkäynnin ohjaaja, perhepäivähoitaja ja varhaiskasvatuksen lastenhoitaja. Tehtävänimikkeitä eri palvelualueilla on runsaasti kirjastovirkailijasta kiinteistömanageriin ja kokista toimistosihteeriin. Tutustu Laukaan kunnan avoimiin työpaikkoihin Kuntarekry-palvelussa ja hae meille töihin. Voit myös täyttää Kuntarekryssä avoimen työhakemuksen.

Avoimet työpaikat

Kaikki Laukaan kunnassa haussa olevat avoimet työpaikat julkaistaan Kuntarekry-palvelussa.

Tutustu työpaikkoihin

Osaamisen kehittämistä ja työhyvinvointia

Henkilöstön osaamisen jatkuvaan kehittämiseen panostetaan Laukaan kunnassa voimakkaasti. Vakituisesta henkilöstöstä 55 % on alempi tai ylempi korkeakoulututkinto, ja 21 % alimman korkea-asteen tutkinto. Keski-asteen tutkinto on 23 % työntekijöistä. Uusilta Laukaan kuntaan tulevilta vakituisilta työntekijöiltä edellytetään pääsääntöisesti vähintään ammatillista perustutkintoa.

Työhyvinvoinnin kehittämiseen suhtaudutaan Laukaan kunnassa kokonaisvaltaisesti; panostamme johtamiseen ja esimiestyöhön, viestintään, toimiviin tilaratkaisuihin sekä henkilöstön osaamisen jatkuvaan kehittämiseen. Työhyvinvointihetket, tyhy-iltapäivät, Edenred virike-etu ja lounasetu, työsuhdepolkupyöräetu ja erilaiset kunnan vapaa-aikatoimen järjestämät kuntokampanjat ovat tykättyjä tapoja kokea yhteisöllisyyttä ja edistää jaksamista.

Laukaa syttyy sydämessä

Laukaa on maaseutumainen ja elinvoimainen 19 000 asukkaan kasvukunta Jyväskylän kaupunkiseudulla. Laukaa sykkii elämää ja tapahtumia ympäri vuoden ja elää asukkaidensa rinnalla. Kolmen vesireitin sydämessä Laukaassa on eletty ja tavoitettu maailma tiettävästi jo tuhansia vuosia. Laukaassa on monipuoliset asumismahdollisuudet, toimivat palvelut, korkeaa osaamista ja monipuolista yrittäjyyttä sekä Keski-Suomen tyytyväisimmät asukkaat.

Ihmiset eri puolilta Laukaata kertovat, mikä heitä Laukaassa sytyttää.

Lisätietoja

Eero Raittila

Talous- ja henkilöstöjohtaja

040 663 7306

Kuntala Väistö, Laukaantie 14, PL 6
41341, Laukaa

etunimi.sukunimi@laukaa.fi

Kaija Koskenniemi

Henkilöstösuunnittelija

050 315 3310

Kuntala Väistö, Laukaantie 14, PL 6
41341, Laukaa

etunimi.sukunimi@laukaa.fi

Laukaan kunnan organisaatio

Tutustu Laukaan kunnan organisaatioon ja palvelualoihin. Organisaatiokaaviosta näet myös yksikköjen vastuuhenkilöt tehtävätasolla.

Avaa esittely

Rekrytointivideot

Tutustu meihin Laukaan kunnan rekrytoinnin videokanavalla.

Katso videot

Opiskelijalle

Kiinnostaako mielenkiintoiset ja monipuoliset tehtävät, opinnäytetyö tai harjoittelu kunnassa?

Lue lisää