Yrityspalvelut

Laukaan kunnan elinkeinotoimi tarjoaa tukea yrittäjyyteen ja eri toimialojen kehittämiseen.

Laukaan kunnan yrityspalvelut auttavat sinua löytämään parhaan mahdollisen asiantuntija-avun ja rahoituksen yritysten perustamiseen, kehittämiseen ja kansainvälistymiseen. Autamme myös yrityksiä verkostoitumaan ja löytämään uusia yhteistyökumppaneita, seuraamme elinkeinoelämän muutoksia ja tuome niitä keskusteluun yritysten kanssa ja kuuntelemme yrittäjiä. Pyrimme vastaamaan yrityselämän muuttuviin tarpeisiin. Tuemme kehittämishankkeiden käynnistämistä ja yrittäjien hyvinvointia Laukaassa.

Yrityspalvelut lyhyesti

Kehittämis- ja kansainvälistymispalveluja tarjoamme yhteistyöverkoston kautta ulkopuolisilta asiantuntijoilta. Tarvittaessa ohjaamme hakemaan kehittämiseen julkista tukea. Elinkeinotoiminnan kehittämiseksi edistämme Laukaassa toimivien yrittäjien verkostoitumista järjestämällä kasvua ja hyvinvointia tukevia tilaisuuksia. Elinkeinopalveluja ja yrittäjäolosuhteita kehitämme säännöllisesti kokoontuvassa kumppanuusfoorumissa yhdessä Laukaan yrittäjien kanssa.

Palveluita kehittämiseen, kansainvälistymiseen ja muutostilainteisiin:

Laukaan kunta hankkii raakamaata, kaavoittaa ja rakentaa yritysalueita ja niille tarvittavan yhdyskuntatekniikan. Tarjoamme myös apu yrityksellesi sopivan tontin tai toimitilan löytämiseen.

Yritysten sijoittumisessa kumppanimme on Jykia, joka kehittää, omistaa, vuokraa ja rakennuttaa toimisto-, tuotanto- ja varastotiloja Jyväskylän alueella. Laukaan kunta on Jykian osaomistaja yhdessä Jyväskylän kaupungin ja Muuramen kunnan kanssa.

 

Ota yhteyttä

Sanna Jylänki

Yritysasiantuntija

040 152 4922

Kuntala Väistö, Laukaantie 14, PL 6
41340, Laukaa

etunimi.sukunimi@laukaa.fi

Heli Peltola

Viestintäpäällikkö

040 620 3318

Kuntala Väistö, Laukaantie 14, PL 6
41341, Laukaa

etunimi.sukunimi@laukaa.fi