Aikamoinen rutistus verkossa!

Tuttuja ja kavereita en vieläkään ole uskaltautunut kunnolla halailemaan. Laukaan kunnan uusien verkkosivujen toteuttaminen sen sijaan oli aikamoinen rutistus!

Laukaan uudet verkkosivut avattiin juuri. Ja sehän olikin aikamoinen rutistus!

Neljän kuukauden viikottaisten projektipalaverien, Skype- ja Teams-suunnittelupalaverien ja sisällötuottajien kouluttamisen jälkeen koitti vielä viimeinen rutistus eli sisältöjen siirtäminen vanhoilta verkkosivuilta uusille. Kun sivuja on lähes 400 kappaletta ja sivuilla valtava määrä informaatiota, niin iltoja ja muutamia öitäkin on verkkosivutiimiltä mennyt sivujen askartelun parissa.

Mutta nyt on starttilaukaus ammuttu! Laukaan kunnan ehtoiset uudet verkkosivut avattiin eilen 10.6. Kaiken virallisen tiedon ja ohjeiden lisäksi uusilla sivuilla on nostettu esille entistä laajemmin ja visuaalisemmin erilaiset vapaa-ajan palvelut. Ja koska elämme verkottuneessa maailmassa ja kunnan lakisääteisiä palveluja toteuttavat niin kuntayhtymät ja monia ei lakisääteisiä palveluja valtavan laaja verkosto, niin olemme tietenkin antaneet myös verkostolle tilaa entistä enemmän uusilta sivuilta. Yhtenä esimerkkinä on koronapandemian aikaan korostunut tiedontarve terveydenhuollon palveluista. Nyt heti kunnan Asukkaat-etusivulta pääsee Seututerveyskeskuksen sivuille tutkailemaan vaikkapa tietoa koronarokotusten etenemisestä.

Lue lisää uusista verkkosivuistamme

Palautetta uusista verkkosivuista meille saa lähettää sähköisellä palautelomakkeella tai jokaisen sivun alalaidasta löytyvällä Löysitkö etsimäsi tiedon -toiminnon kautta.

Korjailemme verkkosivuilla havaittuja puutteita sen mitä kesän vietolta ehdimme.

Seikkaillaan sivuilla!

Kesäterveisin

Olli-Markus, Sanna, Heli, Kristiina, Jarmo ja Anitta

sekä 50 Laukaan kunnan verkkosivujen sisällöntuottajaa

Heli Peltola Viestintäpäällikkö