Kesäajan varhaiskasvatuksen tarvetta tiedustellaan huoltajilta 22.4.-1.5.24 välisenä aikana

Edlevoon on avattu huoltajille kesäajan lomakysely, jonka vastausaikaa on 1.5.24 asti. Kyselyssä tiedustelemme lapsen loma-aikaa ja varhaiskasvatuksen tarvetta 3.6.-9.8.24 välisenä aikana. Vastaukset kyselyyn ovat sitovia ja mahdollisista vastausajan jälkeen tapahtuvista muutoksista on aina keskusteltava etukäteen varhaiskasvatusyksikön kanssa. Lomailmoitukset vaikuttavat kesäajan varhaiskasvatuksen henkilökunnan mitoitukseen, ruokapalvelun järjestämiseen sekä varhaiskasvatusryhmien muodostamiseen.

Kesäloman 2024 maksuhyvitykseen oikeuttavia päiviä ovat poissaolopäivät 3.6.-7.8.24 välisenä aikana. Lisätietoa hyvitettävistä päivistä. 

Lomakyselyn sulkeutumisajan jälkeen tulleilla ilmoituksilla tai muutoksilla ei ole oikeutta maksuhyvityksiin. 

Kesällä varhaiskasvatuspalveluja keskitetään ajalla 1.7.-26.7.24 seuraavasti:

1.7.-14.7. avoinna ovat Lievestuoreen päiväkoti, jossa varhaiskasvatusta järjestetään Lievestuoreen alueen lapsille ja Leppäveden päiväkoti, jossa varhaiskasvatusta järjestetään kaikille muille kunnallisessa varhaiskasvatuksessa oleville lapsille.

15.7.-26.7. avoinna on Leppäveden päiväkoti, jossa varhaiskasvatusta järjestetään kaikille kunnallisessa varhaiskasvatuksessa oleville varhaiskasvatusta tarvitseville lapsille.

Alueellisesti eri yksiköiden välisiä yhdistymisiä voi tapahtua jo aiemmin kuin 1.7. tai ne voivat jatkua myös 26.7. jälkeen. Tämä tarkentuu, kun varhaiskasvatusta tarvitsevien lasten määrä on selvillä. Heinäkuussa voi lapsimäärästä riippuen olla töissä myös yksittäisiä perhepäivähoitajia.

Lisätietoja

Laukaan varhaiskasvatuspalvelut

Arwidssonintie 15-17
41340, Laukaa

varhaiskasvatus@laukaa.fi