Hyvinvointialueen palveluverkkotyön osallistava asukastilaisuus-livestream 11.3.

Keski-Suomen hyvinvointialue järjestää avoimia asukastilaisuuksia palveluverkkotyöstä. 11.3. klo 16.30. asukastilaisuuteen on mahdollista osallistua livestriimin välityksellä Laukaan Hyvinvointi- ja perhekeskuksesta paikan päältä.

Aika: Maanantai 11.3.2024 klo 16.30-19.30
Paikka: Laukaan HyPe, Jokiniementie 13, Laukaa (katso kartalta)

Tervetuloa kaikille avoimeen asukastilaisuuteen kuulemaan, keskustelemaan ja vaikuttamaan Keski-Suomen hyvinvointialueen palveluverkkotyöhön!

Seuraamme yhdessä etäyhteydellä Keuruulla järjestettävän hyvinvointialueen asukastilaisuuden ja käymme keskustelua palveluverkkotyöstä erityisesti Laukaan näkökulmasta.

Tilaisuuden ohjelma:

klo 16.30-17 Kahvittelua ja aiheen esittelyä
klo 17-19 Etäkatsomo: Asukastilaisuuden (Keuruu) seuraaminen striimin kautta
klo 19-19.30 Yhteistä keskustelua

Paikan päällä HyPellä on kunnanjohtaja Linda Leinonen ja Laukaan omia aluevaltuutettuja.

Asukastilaisuuden keskusteluista tehdään muistiinpanot ja ne käsitellään myöhemmin hyvinvointialueen palveluverkon työryhmissä.

Mikä palveluverkkotyö?

Palveluverkkotyössä kyse on hyvinvointialueen sosiaali- ja terveyspalveluiden tulevaisuudesta, johon meillä jokaisella on nyt mahdollisuus olla mukana vaikuttamassa.

Keski-Suomen hyvinvointialueen sosiaali- ja terveyspalveluiden palveluverkon eri vaihtoehdot ovat kommentoitavana, eli lausuntokierroksella, eri sidosryhmille 22.2.–23.3.2024.

Kaikki palveluverkkotyöhön liittyvä info ja materiaalit ovat nähtävillä Keski-Suomen hyvinvointialueen Palveluverkko-sivulla.

Asukastilaisuuden järjestävät yhteistyössä Laukaan kunta ja Keski-Suomen hyvinvointialue.

Ohje autolla tulijoille: Pihaan asti tulee autotie jääkiekkokaukalon takaa, pihassa parkkitilaa n. 15 autolle. Ilta-aikaan koulun/päiväkodin parkkialueella hyvin pysäköintitilaa.

Lisätietoja

Anu Kaasalainen

Palvelupäällikkö

040 640 1771

Kuntala Väistö, Laukaantie 14, PL 6
41341, Laukaa

etunimi.sukunimi@laukaa.fi