Koronarokotuksia ilman ajanvarausta 27.8.

Rokottaja täyttää rokotepiikkiä rokoteampullista.

Koronarokoteajanvaraus ei ole ollut niin vilkasta kuin on toivottu ja rokotteita uhkaa jäädä käyttämättä. Sen vuoksi Laukaan terveysasemalla pidetään rokotuspäivä 27.8. myös ilman ajanvarausta.

Ilman ajanvarausta voi tulla ottamaan ensimmäisen rokotuksen tai tehosterokotteen, jos ensimmäisestä rokotuksesta on kulunut vähintään 8 viikkoa.

Vaikka sinulla olisi jo rokoteaika varattuna myöhemmälle ajankohdalle, voit halutessasi tulla alla mainittuihin rokotuspäiviin ilman ajanvarausta. Aiemmin varaamasi aika perutaan rokotuksen yhteydessä.

Varauduthan odottamaan vuoroasi rauhassa ja tarvittaessa ulkona, jotta saamme säilytettyä turvavälit sisätiloissa. Muistathan käyttää myös maskia.

Pe 27.8. klo 8:30–14:00 Laukaan terveysasema, 1.krs, sininen käytävä

Rokotetaan 100 ensimmäistä tulijaa, käytössä Modernan rokote.

Sisäänkäynti terveysaseman pääoven oikealta puolelta. Seuraa kylttejä.

Rokotusajan varaus

Voit varata rokotusajan, mikäli et pääse tulemaan rokotuspäivään. Rokotusaika suositellaan varamaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteesta: https://oma.hyvis.fi/group/keski-suomi/ajanvaraus. Jos sähköinen ajanvaraus ei ole mahdollista esimerkiksi pankkitunnusten puuttumisen takia, voit soittaa numeroon 014 269 0540, ma-ke klo 8-11.

Lisätietoja Seututerveyskeskuksen nettisivuilta: seututk.fi