Kotihoidon kesän työntekijätilanne on ajoittain haastava!

Verenpaineen mittausta kotihoidon käynnillä.

Laukaan kotihoidossa sijaistilanne on ajoittain haastava kesälomakauden aikana. Kotihoitoon ollaan saatu rekrytoitua lähihoitajia sekä hoitoapulaisia. Tästä huolimatta tilanne on haastava. Haastava hoitajatilanne ei ole pelkästään Laukaan kotihoidon ongelma, vaan tilanne on valtakunnallinen ja ammattitaitoisista hoitajista on pulaa lähes koko maassa. Koronatilanne näkyy selkeästi hoitajien saamisen vaikeutumisena.

Sijaisuuksista kiinnostuneita lähihoitajan pätevyyden omaavia kannustamme ottamaan yhteyttä kotihoidon esimiehiin. Pääsääntöisesti kaikki hakijat ovat työllistyneet joko kotihoitoon tai muualle vanhuspalveluihin.

Vetoamme omaisiin. Mikäli kotihoidon piirissä oleva vanhus vierailee läheisiensä luona tai läheiset vanhuksen luona siten, että kotihoidon käyntejä voidaan jättää väliin asiasta olisi hyvä ilmoittaa kotihoidon toimistolle tai kotihoidon työntekijälle. Tällöin voimme suunnata tehokkaammin käynnit palveluja tarvitseville. Läheiset voivat tulla avustamaan mm. ulkoilutuksissa tai tarkastuskäyntien merkeissä.

Kiitämme yhteistyöstä

Lisätietoja antaa:

Heidi Puttonen

Kotihoidon palvelupäällikkö

040 8280 187

Vanhuspalvelut, Pelloskuja 3, PL 6
41341, Laukaa

etunimi.sukunimi@laukaa.fi

Riikka Lötjönen

Kotihoidon palvelupäällikkö

040 8280 081

Vanhuspalvelut, Pelloskuja 3, PL 6
41341, Laukaa

etunimi.sukunimi@laukaa.fi