Kysely kerrostaloasumisesta Leppävedellä

Leppäveden taajamaan Tiituspohjantien varrelle on kaavoitettu uusia kerrostalotontteja koulun ja liikuntapuiston väliselle alueelle. Kunta järjestää kyselyn, jolla selvitetään kerrostaloasumisen markkinatilannetta taajamassa.

Tavoitteena uusien asuinkerrostalojen rakentaminen

Laukaan kunta omistaa rakennuspaikat, jotka mahdollistavat uusien asuinkerrostalojen rakentamisen noin 3000 asukkaan Leppävedelle. Alue on tällä hetkellä painottunut vahvasti omakotiasumiseen, mutta toiveita on tullut myös mahdollisuudesta kerrostaloasumiseen. Kylällä ei ole ennestään kerrostaloja, joten toteutuessaan hanke mahdollistaa uusia asumismuotoja Leppäveden keskustassa.

Sijainniltaan Leppävesi on loistavalla paikalla, aivan Jyväskylän rajan tuntumassa, mutta säilyttää silti rauhallisen kylämäisen tunnelman. Se on viihtyisää, lapsiperheiden suosimaa aluetta ja liikkumista rakastavien unelmapaikka. Viereen valmistuva liikuntapuisto tarjoaa monipuoliset puitteet ulko- ja sisäliikuntaan sekä erilaisiin tapahtumiin. Alueelta on kivenheitto Metsoreitille, joka on Jyväskylästä Laukaan läpi Äijälään kulkeva tunnettu ulkoilureitistö. Leppävedeltä on lyhyt matka ja hyvät kulkuyhteydet Jyväskylään sekä lentokentälle.

Vastaa kyselyyn 11.6.2023 mennessä

Laukaan kunta järjestää kaikille avoimen kyselyn, jolla kartoitetaan kerrostaloasumisen kysyntää Leppäveden keskustassa.

Vastaaminen vie noin 2–3 minuuttia, ja se tehdään anonyymisti. Toivottavasti löydät ajan vastaamiselle, sillä se auttaa kuntaa keräämään tietoa siitä, onko Leppäveden kerrostalohankkeelle markkinoita. Se toimii myös markkinaselvityksenä rakennusliikkeille ja siten edistää hankkeen toteutumista.

Kysely kerrostaloasumisen markkinoista Leppävedellä

Vastaa kyselyyn 11.6.2023 mennessä.

Siirry kyselyyn tästä

Mikäli haluat jättää yhteystietosi mahdollista yhteydenottoa varten, lähetä ne erikseen sähköpostilla osoitteeseen elli.laakko@laukaa.fi tai puhelimella numeroon 040 159 3463. Silloin voimme tarvittaessa tiedottaa sinua suoraan, jos hanke etenee.

Lisätietoja

Jarmo Toikka

Maankäyttöpäällikkö

040 353 8258

Kuntala Väistö, Laukaantie 14, PL 6
41341, Laukaa

etunimi.sukunimi@laukaa.fi