Laukaan jääkiekkoharrastajille laadukas pelaajapolku huipulle

Team LKP ry, JYP juniorit ry ja Laukaan kunta yhteistyöhön

Team LKP ry, JYP Juniorit ry ja Laukaan kunta ovat sopineet yhteistyöstä jääkiekkotoiminnan osalta Laukaassa. Yhteistyösopimuksella Team LKP ry:n jääkiekkotoiminta siirtyy JYP Juniorit ry:n alaisuuteen 1.8.2021 alkaen ja toiminta jatkuu edelleen Laukaassa.

Yhteistyöllä halutaan tarjota laukaalaisille lapsille ja nuorille mahdollisuus laadukkaaseen jääkiekkoharrastukseen oman kodin lähellä Laukaassa. Laukaan kunta tukee Laukaassa tapahtuvaa jääkiekkotoimintaa osapuolten yhdessä sopimin keinoin, käytännössä tukemalla laukaalaisille lapsille ja nuorille suunnattuja jäävuoroja Peurungan jäähallissa samalla mallilla ja laajuudella kuin tähän asti LKP:n vuoroja.

Asiaa on valmistelu noin puolen vuoden ajan yhteistyökeskusteluin, seurojen hallituksissa sekä Team LKP:n jäseniä sekä seuratoimijoita osallistaen. Alusta asti on käynyt selväksi, että kaikkien osapuolten yhteisenä intressinä on taata laukaalaisille lapsille ja nuorille paras mahdollinen kasvuympäristö jääkiekon harrastamiseksi. Tämä tavoite toteutuu tässä yhteistyön muodossa erinomaisesti. Nyt solmittu yhteistyösopimus kattaa Team LKP:n Laukaassa tapahtuvan jääkiekkotoiminnan vähintään JYP Junioreiden v. 2025 strategiakauden loppuun. Tuona aikana toiminta vakiinnutetaan. Toiminnasta tullaan käyttämään nimeä JYP Juniorit Laukaa ja Team LKP:n logo näkyy jatkossakin peliasuissa JYP-logon rinnalla.

Lue lisää JYP Juniorien sivulta

Lisätietoja

Team LKP ry, hallituksen puheenjohtaja Ella Salmela, puh. 040 5419 309, puheenjohtaja[at]teamlkp.net

JYP Juniorit ry, toiminnanjohtaja Lauri Karhunen, puh. 050 5477 773, lauri.karhunen[at]jypjuniorit.fi

Jussi Silpola

Sivistysjohtaja

0400 250 743

Kuntala Väistö, Laukaantie 14, PL 6
41341, Laukaa

etunimi.sukunimi@laukaa.fi