Uusi koronarokotuspiste avattu – ilman ajanvarausta rokotuspäiviä tulossa

Laukaan terveysaseman koronarokotuspiste siirtyi 10.1. alkaen uusiin tiloihin Laukaan entisen kunnanvirastoon osoitteeseen Laukaantie 14. Uudessa rokotuspisteessä on mahdollista rokottaa jopa 2500 henkilöä viikossa.

Koronarokotuspiste muutti Laukaan terveysasemalta Laukaan entisen kunnanviraston tiloihin.

Laukaan terveysaseman tiloissa ei jatkossa enää anneta koronarokotteita, vaan koronarokotteet annetaan uudessa rokotuspisteessä Laukaan entisen kunnanviraston tiloissa (osoite Laukaantie 14). Tämä koskee myös jo aiemmin annettuja rokotusaikoja. Lievestuoreen neuvolan koronarokotuspiste jatkaa edelleen toimintaansa Liepeentie 45:ssä.

Laukaan kunta on rakentanut viisi rokotuspistettä vanhan kunnanviraston tiloihin ja Seututerveyskeskus kouluttaa lisää rokottajia. Laukaan kunta on rakentanut tilat koronarokotusten vauhdittamiseksi ja rokotusmäärien lisäämiseksi ja tukee tällä tavoin Seututerveyskeskuksen toimintaa koronaepidemian hallinnassa.

Uusia rokotusaikoja tulossa – ajan voi varata mihin tahansa Seututk:n rokotuspisteeseen

Seututerveyskeskus avaa tällä viikolla Laukaaseen lisää rokotusaikoja puhelin- ja sähköiseen ajanvaraukseen. Rokottajia on koulutettu lisää, joten rokotusaikoja on enemmän tarjolla. Rokotusajan voi varata sähköisesti osoitteessa: https://oma.hyvis.fi/group/keski-suomi/ajanvaraus. Rokotusajan voi halutessaan varata mihin tahansa Seututerveyskeskuksen rokotuspisteeseen. Aikoja on varattavissa sekä arkipäivinä että viikonloppuisin sitä mukaa, kun rokottajaresurssi lisääntyy. Tämä tieto ilmenee Seututerveyskeskus 11.1. julkaisemassa tiedotteessa.

Ilman ajanvarausta rokotuspäiviä tulossa

Seututerveyskeskus järjestää myös ilman ajanvarausta rokotuspäiviä Laukaassa sunnuntaina 30.1. klo 9–15 ja to 17.2. klo 8.30–15.30.

Seututerveyskeskus tulee järjestämään lisää ilman ajanvarausta – rokotuspäiviä. Seuraa rokotusinfoa Seututerveyskeskuksen koronarotussivuilta sekä osoitteesta www.laukaa.fi/korona/koronarokotus.


Seututerveyskeskus vastaa Laukaan kunnan sekä seitsemän muun keskisuomalaisen kunnan perusterveydenhuollosta. Seututerveyskeskuksen tehtäviin kuuluu tartuntatautien torjunta kuten koronarokotusten antaminen ja koronatestaus.

Lisätietoja

Jukka Lappalainen, koronatyöryhmän puheenjohtaja, Laukaan kunta, p. 0400 564 983, jukka.lappalainen@laukaa.fi
Jari Raudasoja, ylilääkäri, Seututerveyskeskus, p. 014 269 5904, jari.raudasoja@seututk.fi
Kari-Pekka Vuori, apulaisylilääkäri, Seututerveyskeskus, p. 014 267 8566, kari-pekka.vuori@seututk.fi
Sanna Porkka-Hokkanen, koronarokotuksista vastaava ylihoitaja, Seututerveyskeskus p. 050 4712 414, sanna.porkka-hokkanen@seututk.fi

www.laukaa.fi/koronaSeututerveyskeskuksen koronarokotustiedotus: https://www.seututk.fi/fi-FI/Seututerveyskeskus/Uutisarkisto/Koronarokotukset_Seututerveyskeskuksessa(62816)