Liikkuen läpi Laukaan -tempaus 25.5.2024

Mainos.

Laukaan ja Lievestuoreen kansalaisopistojen yhteinen Minä kuulun Laukaaseen -hanke toteuttaa Liikkuen läpi Laukaan -tempauksen lauantaina 25.5.2024 klo 10-14. Reitti kulkee Laukaan kansalaisopistolta Lievestuoreen kansalaisopistolle. Tule mukaan liikkumaan mieleiselläsi tavalla, esimerkiksi kävellen, juosten, pyöräillen tai vaikka tanssien! Voit osallistua itsellesi sopivalle välimatkalle tai vaikka koko reitille, jonka pituus on 35 km. Mukaan voit tulla missä tahansa vaiheessa reittiä. Tule mukaan porukalla tai yksin! Etenemistä ja ohjattuja liikuntatuokioita voit seurata myös Facebook-liven välityksellä. Live lähetykseen pääset mukaan Minä kuulun Laukaaseen -hankkeen Facebook-sivulta. Reitin videoesittely (1 min 30 s).

Aikataulu

klo 10.00 Laukaan kansalaisopiston pihassa, Sarakuja 6, kunnanjohtaja Linda Leinonen ohjaa alkulämmittelyn (->Kantolantie->Liisanniemen silta->Laukkavirrantie)
noin klo 11.15 Mustan Korpin Saluunan pihassa, Simunankoskentie 8, ohjattu liikuntatuokio. (->Tarvaalantie->Saviontie)
noin klo 12.30 Satavuon koulun pihassa, Tarvaalantie 18, ohjattu liikuntatuokio (->Saviontie->Varikontie->Kelkkamäentie->Liepeentie)
noin klo 14.00 Lievestuoreen kansalaisopistolla, Opistotie 8, miniZumbatuokio.

Reitin varrella voit ostaa evästä ja virvokkeita:
Mustan Korpin Saluuna klo 11 alkaen ruokaa ja virvokkeita.
Tertan Kahvila & Puoti klo 11 alkaen, Antinniementie 1, itse tehtyjä suolaisia ja makeita herkkuja.
Lievestuoreen kansalaisopistolla on tarjolla maksullinen (maksu käteisellä) keittolounas ja kahvio klo 14 alkaen.

Nähdään lauantaina!

Mainos.