Vattipalsta 8.9.2022

Vihtavuoren, Leppäveden ja Lievestuoreen nuorisotilat avautuivat tällä viikolla (36).

Tarkemmat nuorisotalon aukioloajat löytyvät kunnan nettisivuilta.

Vapaa-aikatoimisto suljettu ti 13.9. klo 11 alkaen

koko iltapäivän kunnan liikuntailtapäivän vuoksi.

Lasten ja nuorten liikunta Laukaassa!

Tilaisuus on tarkoitettu kaikille lasten liikunnasta ja liikkumisesta kiinnostuneille: lasten vanhemmille, varhaiskasvatuksen ja koulun henkilökunnalle, urheiluseuroissa toimiville sekä muille liikuntaa järjestäville tahoille (mm. 4H, MLL, seurakunta) sekä nuorille.
Aika ja paikka: Keskiviikkona 21.9. klo 17.30 – 19.45 Vihtavuoren koululla, opinportaat. Käynti ovesta D2.
Ilmoittautuminen: Ilmoittautumiset keskiviikkoon 14.9. klo 14.00 mennessä https://www.kesli.fi/lapset-ja-nuoret/lasten-ja-nuorten-liikunnan-kuntaki/lasten-ja-nuorten-liikunta-laukaass/

Laukaan maastojuoksucup jatkuu

Kaikille avoin matalan kynnyksen kisailusarja Laukaan maastojuoksucup käynnistyi toukokuussa ja kisoja käydään vielä seuraavissa taajamissa:

–          to 8.9. klo 17.30 Lievestuore, Tervamäen koulu
–          to 15.9. klo 17.30 Laukaan kk pururata
–          to 22.9. klo 17.30 Vihtavuoren liikuntapuisto

Ennakkoilmoittautuminen osoitteessa leppavedenleppa.sporttisaitti.com/maastojuoksu/ viimeistään edellisenä päivänä tai paikan päällä 30 min ennen tapahtuman alkua. Maastojuoksucupin järjestävät yhteistyössä Leppäveden Leppä, Laukaan Urheilijat, Lievestuoreen Kisa ja Vihtavuoren Pamaus sekä Laukaan kunnan vapaa-aikapalvelut. Lisätietoa seurojen nettisivuilta, Facebook-tileiltä sekä kunnan nettisivuilta. Sarjoja löytyy kaikkiin ikäryhmiin ja matkat ikäryhmän mukaan n. 300 m–3 km.

TIMMI varausjärjestelmän koulutus ma 26.9.2022 klo 18 Viertolassa

Kaikkien liikuntasalien harjoitusvuorot, turnaukset ja tapahtumat ovat näkyvillä vain TIMMI varausjärjestelmässä. Ilmoittautumiset koulutukseen ke 21.9 mennessä sähköpostilla vattitoimisto@laukaa.fi. Ilmoita oma nimi ja (järjestö jos edustat jotain), sähköpostiosoite.


Kansalaisopisto

999910 IKIS-verkkoluento: Suomen geopoliittinen asema: historiaa ja näkymiä

Professori, eversti evp. tietokirjailija Pekka Visuri. Ke 14.9.2022 klo 14.00–16.00 Sydän-Laukaan koulu, auditorio, Saralinnantie 3. Kaikille avoin maksuton luento. Ei ennakkoilmoittautumista.