Kesänavausviikonloppu ja jännittäviä persoonia satamassa

Kesäsomettaja Eva Keravalta vietti pitkän iltapäivän jännittävän laukaalaisen persoonan kanssa ja nautti kesänavaustapahtumista. Eva on Kokeile asumista Laukaassa -haasteemme tämän kesän asukas.

Tervehdys! Viime blogissa jäin siihen, että tapaan erään henkilön ja lupasin kertoa siitä lisää myöhemmin. Tosiaan perjantaina tapaamani henkilö oli Laukaan nuorisovaltuuston (nuva) puheenjohtaja Vilma Teiskonen. Olin suunnitellut tapaamista jo viikkoja ennen Laukaaseen tuloa, sillä itse olen Keravan nuorisovaltuuston puheenjohtaja, joten ajattelin käyttää mahdollisuuden hyväkseni ja verkostoitua Vilman kanssa.

Tapasimme satamassa, säät sallivat ja söimme hyvin! Juttelimme ummet ja lammet noin kolmen tunnin aikana ja ehdimmekin jutella niin nuvistamme sekä kaikesta muusta. Tapaamisesta jäin loistava fiilis ja olen varma, että pidämme yhteyttä jatkossakin.

Lauantaina puolestaan olikin taas erilaiset puhteet! Silloin nimittäin järjestettiin Laukaan kesänavaus, joka sisälsi kaikenlaista puuhaa ympäri Laukaata. Olin tosiaan töissä myös lauantaina, sillä olihan minun pakko päästä somettaman muun muassa Puttolasta, jossa päästettiin iso kasa lehmiä laitumelle, Alppiruusupuistosta, jossa pääsi ihastelemaan upeita kukkia ja nauttimaan pientä välipalaa sekä pääkohteesta, eli Laukaan satamasta, jossa oli Laukaan kesäavaustapahtuma. Tapahtuma sai nimikilpailun tuloksena nimeksi Sararanta raikuu!

Lauantaina iltapäivällä töistä päästyä en suinkaan jäänyt lorvimaan sohvan uumeniin, vaan meno jatkui. Perheeni tuli käymään viikonloppureissulle Laukaaseen, joten he kävivät katsomassa meiningit työsuhdeasunnossani ja ylipäänsä kylillä. Vietin heidän kanssaan aikaa lauantai-iltana sekä sunnuntaina päivällä, kunnes he lähtivät takaisin kohti Keravaa. Sunnuntaina illalla puolestaan tapasin laukaalaista ystävääni, jonka kanssa ei olla sen koommin päästy näkemään, kun täällä viimeksi kävin.

Tänään maanantaina tämän blogin tuottamisen jälkeen pyörin jonkin aikaa toimistohommissa, ja jos säät myöhemmin sallivat, katson mitä kivaa keksisin. Ehkä jonkinlaista pyörällä samoilua ja paikkojen fiilistelyä.

Tämä on tosiaan toinen ja viimeinen viikkoni täällä töissä, ja joka päivälle onkin oikeastaan jotain suunniteltua menoa ja meinikiä, joten olkaapas hereillä Instagramin ja Facebookin puolella, sisältöä tulossa! Upeaa viikkoa ja seuraavaan blogiin,

Eva Guillard, kesäsomettaja

Eva Guillard Kesäsomettaja