Kuusan koulun oppilaat palaavat lähiopetukseen

Kuusan koulualueella ei ole todettu uusia koronatartuntoja tällä viikolla keskiviikkona eikä torstaina ja oppilaat palaavat lähiopetukseen.

Kuusan koulun 4.–6. luokat Laukaassa siirtyivät etäopetukseen runsas viikko sitten 18.11. koulussa todettujen laajojen korona-altistumisketjujen vuoksi. Laukaan tartuntataudeista vastaavan lääkärin mukaan koronatilanne koulualueella on rauhoittumassa. Kuusan koulun oppilaat palaavat lähiopetukseen ma 29.11.2021. 

Tartuntatautilääkärin ja Laukaan kunnan koronaryhmän näkemyksen mukaan edellytyksiä tartuntatautilain 58 § ja perusopetuslain 20 a § mukaisiin poikkeuksellisiin opetusjärjestelyihin ei ole.

Oppilaiden toivotaan jäävän kotiin matalalla kynnyksellä, jos heillä on flunssaoireita. Sairaus tai oppilaan tai hänen perheenjäsenensä kuuluminen tartuntatautivaaran näkökulmasta riskiryhmään on hyväksyttävä peruste poissaoloon. Näissä tapauksissa on oltava yhteydessä kouluun, ja sovittava koulun kanssa opiskelun järjestämisen tavoista poissaolon aikana. Karanteeniin määrätyille oppilaille järjestetään etäopetusta.

Lisätietoja opetukseen osallistumisesta Opetushallituksen verkkosivuilla

Lisätietoja

www.laukaa.fi/korona

Jussi Silpola

Sivistysjohtaja

0400 250 743

Kuntala Väistö, Laukaantie 14, PL 6
41341, Laukaa

etunimi.sukunimi@laukaa.fi

Lassi Romppanen

Koulun johtaja

040 630 0540

Suolahdentie 689
41370, Kuusa

etunimi.sukunimi@laukaa.fi