Uusia omakotitontteja Leppävedelle ja Lievestuoreelle

Kevään aikana myyntiin tulee uusia omakotitontteja Leppäveden ja Lievestuoreen omakotialueille.

Seitsemän tonttia tulossa Leppävedelle

Leppävedeltä, Korpelan asuinalueelta myydään huutokaupalla 5 uutta tonttia omakotirakentamiseen Kirjosieponkadulta. Lisäksi huutokaupataan viime vuonna myyntiin tulleista tonteista yksi tontti Valotieltä ja yksi tontti Peiponpesästä.

Luonnonläheinen Leppäveden taajama on etenkin lapsiperheiden suosimaa aluetta, jonka vetovoimaa lisää rakenteilla oleva liikuntapuisto. Se tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet sisä- ja ulkoliikuntaan, sekä erilaisiin tapahtumiin. Korpelan alueelta on hyvät yhteydet Metsoreitille, joka on Jyväskylästä Laukaan läpi Äijälään kulkeva ulkoilureitistö. Leppävedeltä löytyy kirjasto, koulut, päiväkoti, urheiluhalli ja kauppa, sekä sieltä on hyvät kulkuyhteydet niin kaupunkiin kuin Laukaan keskustaan.

Kaksi uutta tonttia haettavissa Lievestuoreelle

Lievestuoreella myydään/vuokrataan 2 uutta omakotitonttia Mäkikalliontien varrelta, entisen Kallion koulukiinteistön alueelta.

Lievestuore tunnetaan rauhallisena ja yhteisöllisenä taajamana, jonka tonttitarjonnasta löytyy edullisia ja tilavia tontteja omakotirakentamiseen. Lievestuoreella on hyvät liikenneyhteydet ja palvelut. Laajennettu Laurinkylän koulu, jonka yhteydessä on lisäksi kirjasto ja kuntosali. Kaunis Lievestuoreenjärven ympäristö, sekä suosittu Mustavuoren ulkoilualue tarjoavat hyvät puitteet liikunnasta ja ulkoilusta nauttiville ympäri vuoden.

Omakotitontit ja rakentaminen

Tutustu kaikkiin vapaisiin omakotitontteihin ja tonttien hakemiseen Laukaassa.

Lue lisää

Lisätietoja

Jaana Raitanen

Maankäyttösihteeri

050 315 3505

Kuntala Väistö, Laukaantie 14, PL 6
41341, Laukaa

etunimi.sukunimi@laukaa.fi