Laukaan kulttuuriohjelmaan toivotaan kommentteja ja kuvia

Valmisteilla olevaan Laukaan kulttuuriohjelmaa kaivataan nyt sekä kuntalaisilta ja muilta kulttuurin kokijoilta sekä kulttuuritoimijoilta kommentteja ja ideoita.

Monialainen Laukaan kulttuurityöryhmä on valmistellut Laukaaseen kulttuuriohjelmaa. Nyt kulttuurin kokijoilta ja kulttuuritoimijoilta kaivataan ohjelmaan laajemminkin kommentteja, ideoita ja ajatuksia. Kulttuuriohjelmaan pääsee jättämään ajatuksia 1.6.2023 saakka.

Laukaan kulttuuriohjelman luonnos esiteltiin ensimmäisen kerran avoimessa kulttuurityöpajassa Laukaan pääkirjastolla 4.5.2023. Tilaisuudessa keskusteltiin ohjelmasta ja paikallisen kulttuurin kehittämisestä monipuolisesti ja innostavasti. Nyt haluamme osallistaa kaikkia muitakin kulttuurin kehittämiseen.

Tutustu kulttuuriohjelmaan

Tutustu Laukaan kulttuuriohjelmaluonnokseen.

Kommentoi tai ideoi kulttuuriohjelmaa

Kun olet tutustunut kulttuuriohjelmaan yllä olevasta linkistä, voit jättää tämän lyhyen lomakkeen kautta ideoita ja kommentteja kulttuuriohjelmaan. Ideoita voi jättää 1.6.2023 saakka.

Osallistu

Sen jälkeen saakka oheisella avoimme kyselyllä.

Voit kommentoida ohjelmaluonnosta ja lähettää ajatuksiasi ja ideoitasi ohjelmaan. Kulttuuriohjelma on vasta luonnos ja sitä päivitetään monialaisessa kulttuurityöryhmässä kesäkuussa. Kulttuurityöpajassa nousseet asiat sekä kuntalaisten kommentit, ajatukset ja ideat huomioidaan luonnoksen päivityksessä. Kulttuuriohjelma valmistuu syksyllä 2023.

Kulttuuriin liittyviä kuvia kaivataan

Kulttuuriohjelman ulkoasu on sekin vasta luonnosvaiheessa. Toivomme paikallisilta kulttuuritoimijoilta sekä kulttuurin kokijoilta Laukaasta kulttuuriaiheisia kuvia, joita voisimme liittää ohjelmaan. Sitä kautta paikallinen kulttuuri pääsisi entistä enemmän esille ja näkyväksi. Jos sinulta löytyy tällaisia kuvia, lähetä kuva tai muutama kuva osoitteeseen kulttuuri (at) laukaa.fi.

Huom. Kuvan tekijänoikeudet säilyvät sinulle kuvien ottajana. Kuvien Lähettäessäsi kuvan annat Laukaan kunnalle kuvien vapaan käyttöoikeuden. Kuvia voidaan käyttää kulttuuriohjelman kuvittamisessa sekä muussa Laukaan kunnan viestinnässä kuten verkkosivuilla tai sosiaalisen median kanavissa. Kuvan ottajan nimi pyritään mainitsemaan julkaisussa, silloin kun se on mahdollista.

Laita kuvan oheen tiedot kuvaajasta ja pieni kuvateksti, jossa kerrotaan, mitä kuvassa tapahtuu tai mistä tilanteesta se on otettu sekä kuvan lähettäjän yhteystiedot. Kulttuurityöryhmä valitsee ohjelmaan tulevat kuvat ja kuvia voidaan myös hyödyntää kulttuurin viestinnässä kunnan viestintäkanavissa.

Lisätietoja

Lue lisää Laukaan kulttuurityöryhmästä

Satu Rautiainen

Erityisliikunnanohjaaja

040 764 1896

Kuntala Väistö, Laukaantie 14, PL 6
41341 , Laukaa

etunimi.sukunimi@laukaa.fi