Vapaiden tonttien julkaisu- ja hakupalvelut sähköiseksi

Laukaan kunta ottaa käyttöön tontin hakijoille tarkoitetun sähköisen karttasovelluksen. Sovelluksen avulla edistetään digitalisaatiota ja sähköisen asioinnin mahdollisuuksia Laukaassa.

Tonttien julkaisu ja haku –sovellus on tontin hakijoille suunnattu karttapohjainen palvelu. Palvelussa tontin hakija voi etsiä sopivaa tonttia hakutoiminnoilla ja kartalla sekä vertailla tontteja keskenään. Palvelussa tonteista esitetään muun muassa tärkeät ominaisuus-, sijainti- ja kaavatiedot sekä tietysti hinnat. Tonteista voi myös antaa palautetta tai kysyä lisätietoja palautepalvelun avulla.

Yleisnäkymä palvelussa.

Sopivan tontin löydettyään hakija täyttää ja lähettää varaushakemuksen sähköisesti. Sovellus täyttää varaushakemukseen kunnan paikkatieto- ja rekisteritietokannoista saatavilla olevat tiedot automaattisesti. Lisätiedot hakija täyttää itse. Palvelussa voi myös seurata hakemuksen tilaa, täydentää sen tietoja tai perua hakemus kokonaan. Hakija saa automaattisesti sähköpostiviestin hakemuksen vastaanottamisesta ja käsittelyn etenemisestä.

Omakotitontit

Vapaana olevat omakoti- ja paritalotontit.

Avaa kartta

Rivi- ja kerrostalotontit

Vapaana olevat rivi- ja kerrostalotontit ammattirakentajille.

Avaa kartta

Yritys- ja teollisuustontit

Vapaana olevat yritys- ja teollisuustontit yrittäjille.

Avaa kartta

Lisätietoja

Omakotitontit

Rivi- ja kerrostalotontit

Yritys- ja teollisuustontit

Jarmo Toikka

Maankäyttöpäällikkö

040 353 8258

Kuntala Väistö, Laukaantie 14, PL 6
41341, Laukaa

etunimi.sukunimi@laukaa.fi