Olet täällä

Kursseille ilmoittautuminen

perheliikunta

TUTUSTU KURSSITARJONTAAN JA ILMOITTAUDU

Ilmoittautuminen netissä osoitteessa www.opistopalvelut.fi/laukaa tai
puhelimitse p. 014 2675 761 

ILMOITTAUTUESSA TARVITTAVAT TIEDOT
* kurssinumero, ilmoittautujan henkilötunnus, osoitetiedot, matkapuhelinnumero ja sähköpostiosoite
Laskutuksen vuoksi tarvitaan opiskelijan koko henkilötunnus ja tiedottamista (tekstiviestit) varten matkapuhelinnumero. Lisäksi on hyvä ilmoittaa myös sähköpostiosoite kurssiin liittyviä tiedotteita ja palautekyselyjä varten. Alaikäiseltä tarvitaan huoltajan tiedot ja ehdottomasti myös huoltajan henkilötunnus. Ilmoittautuminen on aina sitova ja kurssimaksut laskutetaan sen perusteella.

VARAPAIKASTA JA KURSSIN PERUUNTUMISESTA ILMOITTAMINEN
Varapaikalle jääneille ilmoitetaan tekstiviestinä tai puhelimitse opiskelupaikan vapautumisesta. Jos kurssille ei ilmoittaudu riittävästi opiskelijoita, opisto ilmoittaa kurssin peruuntumisesta ilmoittautuneille. Kurssin alkamisesta ei ilmoiteta erikseen.

KURSSIPAIKAN PERUMINEN
Mikäli et voi osallistua kurssille, se on peruttava viipymättä joko internet-ilmoittautumisessa saadun tarkistusnumeron ja henkilötunnuksen avulla tai opiston toimistoon puhelimitse tai sähköpostilla kansalaisopisto@laukaa.fi. Perumista ei voi tehdä opettajalle.

Kurssimaksun maksamatta jättäminen tai kurssilta pois jääminen eivät riitä peruutukseksi. Maksutta peruutus voidaan tehdä viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä. Jos perut osallistumisesi viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen, opisto laskuttaa 50 % kurssimaksusta. Jos perut osallistumisesi kurssin alkamispäivän jälkeen, kurssi laskutetaan kokonaan. Kurssipaikan peruminen terveydellisistä syistä edellyttää lääkärintodistuksen toimittamista opiston toimistoon.

Liikunnan ja tanssin “kokeiluviikot
Ilmoittaudu kurssille normaalisti. Saatuasi kurssipaikan, kokeilukerrat ovat mahdollisia. Varapaikalta kokeilu ei ole mahdollista.
Kokeilumahdollisuutta ei ole lyhytkursseilla, kevätkaudella alkavilla kursseilla, eikä kursseilla, joiden perässä lukee “ei kokeilukertoja”.

Palvelusta vastaa