Olet täällä

Kursseille ilmoittautuminen

perheliikunta

TUTUSTU KURSSITARJONTAAN JA ILMOITTAUDU

Kursseille voi ilmoittautua 
     -osoitteessa www.opistopalvelut.fi/laukaa 24t/vrk tai
     -puhelimitse 014 2675 761 toimiston aukioloaikoina

ILMOITTAUTUESSA TARVITTAVAT TIEDOT
   *kurssinumero, ilmoittautujan henkilötunnus, osoitetiedot, matkapuhelinnumero ja sähköpostiosoite
Laskutuksen vuoksi tarvitaan opiskelijan koko henkilötunnus ja tiedottamista (tekstiviestit) varten matkapuhelinnumero. Sähköpostiosoite tarvitaan kurssiin liittyviä tiedotteita ja palautekyselyjä varten. Alaikäiseltä tarvitaan huoltajan tiedot ja ehdottomasti myös huoltajan henkilötunnus. Ilmoittautuminen on aina sitova ja kurssimaksut laskutetaan sen perusteella.

VARAPAIKASTA JA KURSSIN PERUUNTUMISESTA ILMOITTAMINEN
Varapaikalle jääneille ilmoitetaan tekstiviestinä tai puhelimitse opiskelupaikan vapautumisesta. Jos kurssille ei ilmoittaudu riittävästi opiskelijoita, opisto ilmoittaa kurssin peruuntumisesta ilmoittautuneille. Kurssin alkamisesta ei ilmoiteta erikseen.

KURSSIPAIKAN PERUMINEN
Mikäli et voi osallistua kurssille, se on peruttava viipymättä joko internet-ilmoittautumisessa saadun tarkistusnumeron ja henkilötunnuksen avulla tai opiston toimistoon puhelimitse 014 2675 761 tai sähköpostilla kansalaisopisto@laukaa.fi. Perumista ei voi tehdä opettajalle.

Kurssimaksun maksamatta jättäminen tai kurssilta pois jääminen eivät riitä peruutukseksi. Maksutta peruutus voidaan tehdä viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä. Jos perut osallistumisesi viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen, opisto laskuttaa 50 % kurssimaksusta. Jos perut osallistumisesi kurssin alkamispäivän jälkeen, kurssi laskutetaan kokonaan. Kurssipaikan peruminen terveydellisistä syistä: Kurssimaksun perimättä jättäminen edellyttää lääkärintodistuksen toimittamista opiston toimistoon.  Koko lukukauden kurssista veloitetaan perumiseen mennessä pidetyt kerrat. Lyhytkurssin peruminen on tehtävä viimeistään kurssin alkamispäivästä seuraavana arkipäivänä. Perumisesta veloitetaan materiaalimaksu, jos se sisältyy kurssimaksuun.

Liikunnan ja tanssin kokeiluviikot
Syyslukukauden kaksi ensimmäistä viikkoa (vkot 38 ja 39) ovat useimmilla koko lukuvuoden kestävillä tanssi- ja liikuntakursseilla ns. kokeiluviikot.  Voit käydä näillä viikoilla kokeilemassa, mikä kurssi sopisi sinulle. Ilmoittaudu kurssille normaalisti.  Saatuasi kurssipaikan, kokeilukerrat ovat mahdollisia. Varapaikalta kokeilu ei ole mahdollista. Voit perua ilmoittautumisesi 27.9.2020 mennessä maksutta, jos kurssi ei sovikaan sinulle. Peruutukset joko internet -ilmoittautumisessa saadun tarkistusnumeron ja henkilötunnuksen avulla tai opiston toimistoon puh. 014 2675 761 tai sähköpostilla kansalaisopisto@laukaa.fi. Ilmoittautuminen on sitova 28.9.2020 alkaen. Kokeilumahdollisuutta ei ole lyhytkursseilla eikä kursseilla, joiden perässä lukee ”ei kokeilukertoja”.

Palvelusta vastaa