Olet täällä

Kursseille ilmoittautuminen

perheliikunta

TUTUSTU KURSSITARJONTAAN JA ILMOITTAUDU

Ilmoittautuminen netissä osoitteessa www.opistopalvelut.fi/laukaa tai puhelimitse p. 014 2675 761 

ILMOITTAUTUESSA TARVITTAVAT TIEDOT
* kurssinumero, ilmoittautujan henkilötunnus, osoitetiedot, matkapuhelinnumero ja sähköpostiosoite
Laskutuksen vuoksi tarvitaan opiskelijan koko henkilötunnus ja tiedottamista (tekstiviestit) varten matkapuhelinnumero. Lisäksi on hyvä ilmoittaa myös sähköpostiosoite kurssiin liittyviä tiedotteita ja palautekyselyjä varten. Alaikäiseltä tarvitaan huoltajan tiedot ja ehdottomasti myös huoltajan henkilötunnus. Ilmoittautuminen on aina sitova ja kurssimaksut laskutetaan sen perusteella.

VARAPAIKASTA JA KURSSIN PERUUNTUMISESTA ILMOITTAMINEN
Varapaikalle jääneille ilmoitetaan tekstiviestinä tai puhelimitse opiskelupaikan vapautumisesta. Jos kurssille ei ilmoittaudu riittävästi opiskelijoita, opisto ilmoittaa kurssin peruuntumisesta ilmoittautuneille. Kurssin alkamisesta ei ilmoiteta erikseen.

KURSSIPAIKAN PERUMINEN
Mikäli et voi osallistua kurssille, se on peruttava viipymättä joko internet-ilmoittautumisessa saadun tarkistusnumeron ja henkilötunnuksen avulla tai opiston toimistoon puhelimitse tai sähköpostilla kansalaisopisto@laukaa.fi. Opettajat eivät välitä toimistolle kurssiperuutuksia.

Kurssimaksun maksamatta jättäminen tai kurssilta pois jääminen eivät riitä peruutukseksi. Maksutta peruutus voidaan tehdä viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä. Jos kurssi perutaan viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen eli alle 7 päivää ennen sen alkamista, opisto laskuttaa 50 % kurssimaksusta. Jos kurssi perutaan sen alkamispäivän jälkeen, kurssi laskutetaan kokonaan.

Palvelusta vastaa