Digituki

Mitä on digituki?

Digituki tarkoittaa opastamista laitteiden, sähköisten palveluiden tai sovellusten käytössä. Digituki auttaa sinua esimerkiksi käyttämään älylaitteita ja asioimaan internetissä itsenäisesti ja turvallisesti. Voit saada digitukea kasvokkain, etänä esimerkiksi puhelimessa, tai erilaisilla kursseilla tai koulutuksissa. Digituki voi olla maksutonta tai maksullista toimijasta riippuen.

Mistä saan digitukea?

Laukaan pääkirjasto

Laukaan kirjasto tarjoaa opastusta kirjaston e-palveluiden käytössä sekä muiden palveluiden ja sähköisten laitteiden peruskäytössä. Digitukea saa paikan päällä ilman ajanvarausta. Kirjastossa on käytettävissä tietokoneita ja tabletteja, jos omia laitteita ei ole. Opastus on maksutonta.

Lisätietoja saat kirjastosta ja kirjaston nettisivulta.

Pop Pankki Konnevesi, Laukaan konttori

Pop Pankki tarjoaa asiakkailleen opastusta omien nettipankkipalveluidensa käytössä.

Digitukea saa paikan päällä aukioloaikojen mukaan. Opastus tapahtuu asiakkaan omilla laitteilla.  Opastus on asiakkaille maksutonta.

Lisätietoja saat pankista.

Väentupa ry

Väentupa ry tarjoaa opastusta tietokoneiden, mobiililaitteiden ja kodin viihde-elektroniikan käytössä ja hankinnassa ja nettipalveluiden käytössä. Digitukea saa paikan päällä aukioloaikojen mukaan, sekä asiakkaan kotona. Väentuvalla on käytettävissä tietokone, jos omaa laitetta ei ole. Opastus on maksullista.

Lisätietoja saat puhelinnumerosta 040 808 5337 tai sähköpostitse ser.kauppa(at)gmail.com

Laukaan kansalaisopisto

Laukaan kansalaisopisto järjestää erilaisia tietotekniikkaa käsitteleviä kursseja. Kursseilla osallistuminen on maksullista.

Lisätietoja saat kansalaisopiston nettisivuilta.