Digituki

Mitä on digituki?

Digituki tarkoittaa opastamista laitteiden, sähköisten palveluiden tai sovellusten käytössä. Digituki auttaa sinua esimerkiksi käyttämään älylaitteita ja asioimaan internetissä itsenäisesti ja turvallisesti. Voit saada digitukea kasvokkain, etänä esimerkiksi puhelimessa, tai erilaisilla kursseilla tai koulutuksissa. Digituki voi olla maksutonta tai maksullista toimijasta riippuen.

Mistä saan digitukea?

Laukaan pääkirjasto

Digitutorit tarjoavat ilmaista digiopastusta laitteiden ja e-palveluiden käytössä. Keväällä 2024 digiopastusta järjestetään keskiviikkoisin 21.2., 6.3., 27.3., 10.4. ja 15.5. klo 12-14.

Voit varata digitutoreille oman tunnin mittaisen opastusajan joko kirjaston asiakaspalvelusta, soittamalla 014 267 5710 tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen paakirjasto@laukaa.fi. Opastusaika tulee varata viimeistään opastusta edeltävänä perjantaina. Otathan oman laitteen mukaan opastukseen.

Kirjaston henkilökunta neuvoo ilman ajanvarausta esimerkiksi verkkokirjaston käytössä sekä auttaa tulostamisessa ja kopioimisessa kirjaston asiakaspalveluaikoina.

Lisätietoja saat kirjastosta.

Pop Pankki Konnevesi, Laukaan konttori

Pop Pankki tarjoaa asiakkailleen opastusta omien nettipankkipalveluidensa käytössä.

Digitukea saa paikan päällä aukioloaikojen mukaan. Opastus tapahtuu asiakkaan omilla laitteilla.  Opastus on asiakkaille maksutonta.

Lisätietoja saat pankista.

Väentupa ry

Väentupa ry tarjoaa opastusta tietokoneiden, mobiililaitteiden ja kodin viihde-elektroniikan käytössä ja hankinnassa ja nettipalveluiden käytössä. Digitukea saa paikan päällä aukioloaikojen mukaan, sekä asiakkaan kotona. Väentuvalla on käytettävissä tietokone, jos omaa laitetta ei ole. Opastus on maksullista.

Lisätietoja saat puhelinnumerosta 040 808 5337 tai sähköpostitse ser.kauppa(at)gmail.com

Laukaan kansalaisopisto

Laukaan kansalaisopisto järjestää erilaisia tietotekniikkaa käsitteleviä kursseja. Kursseilla osallistuminen on maksullista.

Lisätietoja saat kansalaisopiston nettisivuilta.

Uutiset

08.02.2024 | Neuvonta ja asiointi, Päätöksenteko
Kunnan puhelinvaihde lakkautetaan 1.3. alkaen
21.12.2023 | Neuvonta ja asiointi
Kunnanviraston uudet aukioloajat 8.1.2024 alkaen
14.12.2023 | Neuvonta ja asiointi
Kunnanviraston poikkeavat aukioloajat vuoden vaihteessa 2023 – 24