Ruokapalvelut

Tuotamme ruokapalvelut kunnan päiväkoteihin, kouluihin, henkilöstöravintolaan, seututerveyskeskukseen sekä osaan vanhus- ja vammaispalvelun palveluasumisyksiköistä. Vastaamme ruokapalvelun toiminnan suunnittelusta, aterioiden valmistuksesta, kuljetuksesta sekä tarjoilusta asiakaskohteissa.

Valmistamme päivittäin aterioita noin 3 700 asiakkaalle 28 eri yksikköön. Ruokapalvelun suunnittelua ja toteutusta ohjaa elintarvikelainsäädäntö sekä valtakunnalliset eri asiakasryhmien ravitsemussuositukset. Lisäksi huomioimme ruokalistasuunnittelussa juhlapyhät ja erilaiset teemat. Raaka-ainehankinnoissa painotetaan kotimaisuutta ja mahdollisuuksien mukaan hyödynnetään lähellä tuotettuja elintarvikkeita. Käyttämämme lihan ja lihajalosteiden alkuperämaa on Suomi.

Ruokapalvelupäällikkö Ritva Mattila 040 779 4751

Ruokapalveluesimies Terhi Teerimäki 050 592 8954

Ruokapalveluesimies Eeva Levaniemi 040 585 3934

Ruokapalveluesimies Sami Moisio 050 315 3425

Ruokatilaukset 050 315 3419

Kokit 050 315 3420

  • Leppäveden aluekeittiö, 050 315 3426
  • Vihtavuoren aluekeittiö, 050 315 3423
  • Satavuon valmistuskeittiö, 040 141 6289
Ruoka-lista nro Kalenteriviikko
1 5, 11, 17, 23, 29, 35, 41, 47
2 6, 12, 18, 24, 30, 36, 42, 48
3 1, 7, 13, 19, 25, 31, 37, 43, 49
4 2, 8, 14, 20, 26, 32, 38, 44, 50
5 3, 9, 15, 21, 27, 33, 39, 45, 51
6 4, 10, 16, 22, 28, 34, 35, 40, 46, 52
(Tarkista, mikä kalenteriviikko on menossa.)