Laukaan kunnan lähettämät laskut

Laukaa tarjoaa sähköisiä laskuja asiakkailleen. Laskut lähetetään Finvoice-muodossa ja operaattorina toimii CGI Oyj.

Henkilöasiakas

Kunta voi lähettää laskut kuluttaja-asiakkaille joko e-laskuna, suoramaksuna tai paperilaskuna. Asiakas voi itse valita missä muodossa hän haluaa vastaanottaa laskunsa. Asiakas voi aktivoida palvelun maksaessaan laskunsa verkkopankin kautta. Asiakkaan pankki voi auttaa palveluun liittyvissä kysymyksissä.

E-lasku

Voit tehdä e-laskusopimuksen Laukaan kunnan laskuista. E-lasku toimitetaan suoraan omaan verkkopankkiisi, josta sen maksaminen käy helposti. Laskua ei veloiteta pankkitililtä ilman hyväksymistäsi. Jos haluat, voit kuitenkin valita laskulle automaattihyväksynnän. E-laskussa on kaikki samat tiedot ja erittelyt kuin paperilaskussa. E-laskusopimus tehdään oman pankin kanssa, verkkopankin kautta. Kun sopimus on tehty, pankki ilmoittaa sopimuksesta Laukaan kunnalle.

Suoramaksu

Asiakkaalle suoramaksu toimii kuten suoraveloitus, eli asiakas saa postitse tiedon laskusta ja pankki veloittaa maksun automaattisesti asiakkaan tililtä eräpäivänä. Suoramaksu palvelee parhaiten niitä asiakkaita, joilla ei ole käytössään verkkopankkia. Suoramaksusopimus tehdään oman pankin kanssa. Kun sopimus on tehty, pankki ilmoittaa sopimuksesta Laukaan kunnalle.

Paperilasku

Paperilaskusta ei tarvitse tehdä erillistä sopimusta, vaan paperilasku tulee automaattisesti niille asiakkaille, joilla ei ole e-lasku- tai suoramaksusopimusta

Yritysasiakas

Yrityksen tai muun yhteisön, joka haluaa vastaanottaa laskuja sähköisesti Laukaan kunnalta, tulee ilmoittaa tästä alla olevalle yhteyshenkilölle mielellään sähköpostilla.

Lisätiedot

Satu Laakso

Laskentasihteeri

050 309 6062

Kuntala Väistö, Laukaantie 14, PL 6
41341, Laukaa

etunimi.sukunimi@laukaa.fi