Kulttuuripalvelut

Laukaa kulttuuriympäristönä

Laukaan kulttuuripalvelut on osa vapaa-aikapalveluita. Kulttuuripalveluiden tehtävänä on paikallisen kulttuuritoiminnan ja -viestinnän edistäminen, kulttuurin saavutettavuuden parantaminen sekä yhteistyöverkostojen luominen kulttuurin ympärille. Sen toimintaa ohjaa syksyllä 2023 valmistunut ja kunnanvaltuustossa hyväksytty kulttuuriohjelma. (Kunnnahallitus 23.10.2023)

Laukaan kunnassa on laaja kulttuuriosaajien verkosto ja monipuolinen rikas kulttuurihistoria. Kunnassa toimii useita aktiivisia kultuurialan toimijoita; teatteria, käsityöläisiä, taiteilijoita ja muusikoita. Kulttuurialan järjestötoiminta on vahvaa ja taiteilija- ja käsityöläisyhteisöjä toimii kunnan sekä yksityisten tiloissa.

Kulttuuripalveluiden edustajat toimivat lisäksi erilaisissa kulttuuriverkostoissa Keski-Suomen alueella ja valtakunnallisesti. Verkostoissa kehitetään yhdessä alueellista ja valtakunnallista kulttuuritoimintaa paikallinen kulttuuritoiminta ja kuntien kulttuuritoiminta huomioiden.

Kulttuuripalvelut jakaa avustuksia paikallisille yhdistyksille ja kulttuuritoimijoille.

Laukaan kulttuurijärjestöt löydät Yhdistykset-sivustolta.

Ajankohtaista

26.06.2024 | Kansalaisopisto, Kulttuuri
Opiston lukuvuoden 2024-2025 esite on julkaistu
11.06.2024 | Kulttuuri
Info ja logo kulttuuriviikkojen tapahtumajärjestäjille
03.04.2024 | Kansalaisopisto, Kulttuuri
Opiston näyttely pääkirjastolla 3.-29.4.

Kulttuuritoimen avustukset

Haku päättyy maaliskuun viimeisenä arkipäivänä klo 15.00.

Lisätietoja

Laukaan kulttuuripalvelut somessa

Laukaan kunnan kulttuuripalvelujen Facebook-sivu kulttuurin toimijoille. Yhdessä saamme kaikille enemmän tietoa, yleisöä ja osallistujia!

Avaa Facebookissa

Yhdistykset Laukaassa

Tutustu yhdistysten toimintaan Laukaassa ja tule mukaan.

Siirry sivulle