Olet täällä

Multamäki

multamaen_portti.jpg
Multamäki on monien mahdollisuuksien harrastus-, majoitus- ja ajanviettopaikka Laukaassa puhdasvetisen Peurunkajärven rannalla. os. Finnintie 292, 41350 Laukaa as. HUOM! Alue on yksityisaluetta ja käytössä VAIN alueen vuokranneille! Ennakkovaraukset: Vattitoimisto p. 014 2675 725 tai 014 2675 761 virka-aikaan.

Tiedustelut: Vattitoimisto 014 2675 725 tai 014 2675 761 virka-aikaan ja Multamäen isäntä Pasi Muttonen p. 0400 410 164.

Multamäen leirikeskus on koululaisten lomien aikaa pääasiallisesti leirikäytössä. Muutoin vain alueen vuokranneille!

Katvela rakennuksessa on oma sauna. Keittiötä ja oleskelutilaa voi hyvin käyttää kokouksissa ja koulutustilaisuuksissa. Käytössä videot, piirtoheitin ja fläppitaulu, Majoitustilaa 18:lle henkilölle (tarvittaessa lisävuodemahdollisuus)

Kaksikerroksine ohjaajarakennus, jossa on keittiö, ruokailu- ja oleskelutilat, sauna ja yöpymistilaa 9:le henkilölle (tarvittaessa lisävuodemahdollisuus). Sopii hyvin palaverien ja kokousten järjestämiseen ja kaikenlaiseen hauskanviettoon ystävien, työkavereiden ja perheen kanssa.

Keittiörakennuksessa on hyvät ruoanvalmistusmahdollisuudet ja kylmätilat suuremmallekkin ryhmälle. Ruokasaliin mahtuu n. 40 henkilöä.

Saunomismahdollisuudet ovat ruhtinaalliset. Rantasaunan lisäksi voit nauttia savusaunan lempeästä lämmöstä.

Harrastetilassa 73 m2 voi järjestää kokouksia, illanviettoja ja erilaisia tilaisuuksia. Esimerkiksi juhlien pitopaikaksi se sopii miniosti. Siellä voi myös pelata biljardia, pngistä ja muita pelejä.

Mökit. Alueella on 10 kpl 4h mökkejä, jotka ovat käytössä kesäaikaan 16.4.-30.9.

Lisäksi tarjoamme luontopolun, näköalapaikan ja kodan puhdasvetisen järven uinti-, kalastus- ja soutumahdollisuuksineen, grillipaikan, 40 x 60 m kokoisen pelikentän ja laavut. Myös pinoisgolfrata löytyy sekä talvisin hiihtoreitit. Multamäestä on myös yhteys Metsoreitistöön.

Multamäen alue on yhteispinta-alaltaan n. 77 ha. Aluetta ja tiloja kehitetään edelleen monpuoliseksi vapaa-ajankeskukseksi. Toivomme Teidän viihtyvän täällä! 

 

Location

Additional info