Paikkatietopalvelut

Paikkatietopalvelut tuottaa, ylläpitää ja tarkastaa erilaisia kartta-aineistoja kuntastrategian mukaiseen suunnitteluun, rakentamiseen ja kunnalle säädettyjen lakisääteisten tehtävien suorittamiseen niin oman toimintansa tueksi kuin kuntalaisten ja yritysten tarpeisiin.

Kartta-aineistot

Meiltä voit tilata erilaisia kartta-aineistoja erilaisiin käyttötarpeisiin tuottamastamme aineistosta Laukaan kunnan alueelta. Aineistoa toimitetaan paperisessa ja sähköisessä muodossa, yleisesti tunnetuissa formaateissa. Rakennushankkeen suunnittelua varten voit tilata karttapaketin, johon kuuluu mm. pdf-aineisto kaavasta ja määräyksistä, korttelikartasta sekä kunnallistekniikasta (katusuunnitelma ja vesihuolto). Lisäksi pakettiin kuuluu dwg-tiedosto, joka sisältää pohjakartan, kaavan ja kadun tasausviivakorot.

Maastomittaus

Paikkatietopalvelut suorittaa maastomittauksia Laukaan kunnan alueella maankäytönsuunnittelun ja rakentamisen tarpeisiin.
Rakennuksen sijainnin ja korkeusaseman maastoon merkintä suoritetaan asiakkaan tilauksesta rakennusluvan myöntämisen jälkeen. Rakennuksen maastoon merkintä tehdään yleensä noin viikon sisällä tilauksesta.

Paikkatietopalvelut valvoo asemakaavojen ja ranta-asemakaavojen pohjakarttojen mittauksia sekä tarkastaa niitä alueellaan sekä toistaiseksi myös Konneveden kunnan alueella.

Kartta- ja mittaustuotannon lisäksi paikkatietopalvelut vastaa osoiterekisterin ylläpidosta ja maa-ainestenoton valvonnasta yhdessä ympäristölupaviranomaisen kanssa.

Tutustu myös Laukaan kunnan karttapalveluun, josta löydät osoitekarttojen ja ajantasa-asemakaavojen lisäksi myös kunnan palvelut!

Timo Takanen

Maanmittausinsinööri

040 6378 040

Kuntala Väistö, Laukaantie 14, PL 6
41341, Laukaa

etunimi.sukunimi@laukaa.fi

Jermu Juvonen

Kartoittaja

040 185 1431

Kuntala väistö, Laukaantie 14, PL 6
41341, Laukaa

etunimi.sukunimi@laukaa.fi

Paikkatietopalvelujen hinnasto